Termékek

A Főnix Irodaszer Kft. magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő vállalat, amely hazai és nemzetközi hátterű cégek irodai eszközbeszerzési igényeinek kielégítésével foglalkozik. Termékportfoliónkat és szolgáltatásainkat a fogyasztói elvárásoknak megfelelően alakítottuk ki, célunk az ügyfelek magas színvonalú, gyors és szakmai támogatást is magában foglaló kiszolgálása.

Szakmai elkötelezettségünk, ambiciózus értékesítő csapatunk, egyedi, személyre szabott ajánlataink, óriási termékválasztékunk, a megrendelések gyors és pontos kiszállítása, valamint a számlázási folyamatok zavartalan lebonyolítása mind-mind vállalati értékrendünket tükrözi. Szolgáltatásaink között szerepel a kis- és középvállalkozásoktól kezdve egészen a nagyobb irodaházakig a teljes eszköz- és komplett irodai berendezések beszerzésének lebonyolítása.

Dinamikusan fejlődő vállalkozásként tisztában vagyunk azzal, hogy az üzleti élet egyre fokozódó kihívásainak csak azok tudnak maradéktalanul megfelelni, vagyis azok tudják a legmagasabb színvonalat nyújtani, akik maguk is a legmagasabb színvonalú kiszolgálásban részesülnek. Célunk, hogy minden gondot levegyünk ügyfeleink válláról az irodaszerek és irodai berendezések beszerzése terén, ezáltal biztosítva számukra, hogy saját üzletükre összpontosíthassanak.

 

Üzletpolitikánk lényege, hogy a legversenyképesebb áron mindig mi legyünk a leggyorsabbak. Emellett külön figyelmet fordítunk arra, hogy minden irodai feladathoz a legmegfelelőbb megoldást szállítsuk, hiszen az irodaszerek terén is folyamatos az innováció, amit szakképzett munkatársaink segítségével ügyfeleink igényeihez alakítunk.

 

Keresés
Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be
Top Termékek
Másolópapír, A4, 80 g, VICTORIA "Balance Energy" Másolópapír, A4, 80 g, VICTORIA "Balance Energy"
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Másolópapír, A4, 80 g, BALLET "Universal" Másolópapír, A4, 80 g, BALLET "Universal"
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Tűzőkapocs, 24/6, VICTORIA Tűzőkapocs, 24/6, VICTORIA
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Grafitceruza, HB, háromszögletű, FABER-CASTELL "Grip 2001" Grafitceruza, HB, háromszögletű, FABER-CASTELL "Grip 2001"
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Tartós tej, visszazárható dobozban, 1,5%, 1 l, MIZO Tartós tej, visszazárható dobozban, 1,5%, 1 l, MIZO
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!